BejelentésLegyen 1
greyhound kennel

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


 

-

 

A hétvégi EURÓPA GP.-n történt.

Lily /Princess Organa/ tisztességgel helytállt és az erős mezőnyben a 4. helyet szerezte meg. Kitűnő rajtott vett és a kanyarig az első helyen futott, de a "testesebb" kanok kiszorították. Mindennek ellenére nagyon elégedett vagyok a teljesítményével, hiszen az elmúlt másfél évben két alomot szült és nevelt fel legnagyobb örömünkre. Ha lehet, még egy versenyre benevezzük az idén, hogy kiélhesse mérhetetlen verseny szenvedélyét.

 

-

A hétvégén Rábapatonán a CGRC által  megrendezésre kerülő "EUROPEAN GP. TOUR"-on  kennelünk is képviselteti magát. A "senior" kategóriában 280 méteren indul:

PRINCESS ORGANA.

-

Mostantól "Legyen 1" néven törzskönyvezzük a nálunk született agarakat.

-

Legyen 1 Brill

Kengyelfutó Snow & Princess Organa

Szül: 2011.03.08


Tul: Szabolcs András

-

Jelentkezését várjuk olyan agár szerető embereknek, akiket érdekel az agár tartás, agár versenyeztetés. A jövőben nálunk születendő agarak felneveléséhez, tartásához keresünk társakat. Érdeklődni írásban az alábbi e-mail címen lehet:

bela5010@freemail.hu

-

Első alomból két agarunk (Dopping Face to Face és Dopping Sidney) a hétvégén ( 2011.09.24.) teljesítette a második társas liszenc futamát Isaszegen, így megkaphatják a verseny liszencüket és indulhatnak a jövőben versenyeken.

-Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!